Mitt merkelige design: make your own vision board

Hei hei! 

En dag med ny blogg, og man har allerede  endret designet... Jepp! 

Jeg fant ut at jeg skulle sette vision boardet (hva heter det på norsk? Visjonstavle?) som header. Det ser litt merkelig ut, men for en stund nå så får det fungere. 

Sånn ser det altså ut i sin helhet, og jeg bruker det som skrivebordsbakgrunnen min på PCen. Jeg mener at å forholde seg kun til en slik tavle blir for enkelt, men som en påminner om hvem man er, og hvem man vil være kan det være greit, og for å visualisere hva man vil er det et supert verktøy. Jeg laget min på http://fototalisman.com/en. Det tok typ en halv time, man kan laste opp egne bilder, finne på internett eller ta bilder de har. Man kan så klart sikkert lage et mye penere i photoshop hvis man ikke er like teknisk analfabet som meg. Har du konkrete drømmer limer du inn det, har du det bra der du er limer du inn det, og har du som meg; litt halvkonkrete, litt difuse mål, så lager du noe rot som over der :P 

Før noen rekker å si noe; nei, dette er så klart ikke sponset. Denne bloggen er to dager gammel og har ca 30 lesere, tror ikke noen er fryktelig interessert i å sponse meg. Velger rett og slett å legge opp denne da jeg har planlagt flere videoer og innlegg om livsstilsendring, og denne enkle øvelsen kan være en grei "oppvarming" til det som kommer senere. Forklarer og hva den er, for ellers så gir nok ikke bildene veldig mye mening der oppi headeren min. 

Så det var egentlig bare dagens lille tips, hvis noen trenger å få sotert tankene sine. Legg gjerne igjen en kommentar dersom du har et vision board, lager deg et nå, eller har erfaringer med dem. Syns de du fungerer for deg? Hva tenker du om dem? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

M

M

25, Elverum

En blogg om alt mulig som opptar meg, ifra hest, hund, trening, livsstil, kritisk tenkning, forbrukermakt, dårlig humor, mat, små og store verdensproblemer og diverse ladida

Kategorier

Arkiv

hits