Ny video: Jeg snakker med en banan

Såh, jeg fant ut at det var på tide å dumme seg ut igjen. Målet mitt er å laste opp en video hver onsdag/torsdag, men denne uka får dere to, for jeg hadde tid, og jeg vil laste den opp FØR våren faktisk er over og det ikke er relevant lengre. 

Jeg rødmer, jeg stotrer, og jeg er SÅ awkward forann kamera, men det er hva det er, og jeg håper dere liker det... Also, å snakke inn i en banan er så mye kleinere enn jeg først så for meg. Jeg har sikkert 50 klipp av meg selv som failer, ler av bananen, blir helt stille og glemmer manus etc :P Så beklager den ekstreme jump cuttinga...

Men her kommer da altså en ditlo, altså day in the life of når man bor et sted med lang vinter vs når våren har ankommet. 

For de som ikke forstod det, så er poenget dette at spesielt i Norge er det ekstremt stor forskjell på folk om vinteren, og etter den første uka med skikkelig vår. Når har det jo blitt skikkelig styggvær igjen flere steder, men vi hadde skikkelig fint vær forrige uke, og jeg merket veldig godt på både meg og folk rundt meg at humøret blir bedre, vi orker mer, vi klarer mer og vi har det bedre når vi oppdager at vi overlevde nok en vinter. 

Hemmingways, legg gjerne igjen en kommentar, fortell meg hva du syns! Er dette noe du kan relatere til? Har våren kommet der du bor? 

4 kommentarer

Anette Nielsen

27.03.2016 kl.22:55

Haha, jeg digger deg Marlin!! :D

Skriv gjerne en innlegg om ergoterapi på bloggen din :D

Hilsen Anette

Marlin

27.03.2016 kl.23:11

Takk Anette :D

Det er faktisk in the planning =)

Your sister from anotha mistah

30.03.2016 kl.23:48

Eg digga da! Øyvin òg! Så kjekt å sjå deg og høyre stemma di <3 sakna morsomme du

Marlin

30.03.2016 kl.23:51

Your sister from anotha mistah: :* Glad jeg kan underholde dere!

Savner deg så latterlig mye, og Øyvin sånn littegranne ;P

Skriv en ny kommentar

Marlin

Marlin

25, Elverum

En blogg om alt mulig som opptar meg, ifra hest, hund, trening, livsstil, kritisk tenkning, forbrukermakt, dårlig humor, mat, små og store verdensproblemer og diverse ladida

Kategorier

Arkiv

hits