DEN dagen i dag altså!?

Noen ganger har man bare dagen, og i dag hadde jeg virkelig det. 

Dagen begynte rundt omkring klokka 04.00, da syns labratussen min at jeg trengte å vite at vi har naboer, og dessuten lager kjøleskapet lyd. Når jeg endelig sovna igjen etter å ha gått en tur rundt i hagen i pysjamas og tøfler sammen med hundene for å være helt sikker på at de ikke måtte på do, var det plutselig morgen. Jeg slumret og slumret alarmen før jeg panisk kom på at jeg hadde en avtale i stallen klokka ni som IKKE stod i kalenderen. Vel framme med håret i en ball under lua og frokosten i hånda fant vi ut at vi skulle ta en tur med hestene. 

Pøbeltryne! 

 

Luci, som er mitt mellomste barn, fant ut at hey! Jur! Sjangsen er minimal for at hun er drektig, så muligens går prisen for årets aprilsnarr til ponnien min som har pådratt seg innbilt svangerskap. Håper vi, virkelig. Jeg er for ung til å bli bestemor! :( Veterinær kommer på fredag for å avkrefte at hun er drektig, siden hun plutselig har fylt opp jurene sine i alle fall


Loppetøs!
(Frøkna til høyre altså... Hun ser alltid litt drektig ut, og på dette bildet var hun definitivt ikke det)
 

Ut på tur bar det, og jaggu begynte det ikke å snø! Hvem hadde dratt fra jakka si i stallen fordi hun trodde at hettegenser sikkert er varmt nok? Jo det var selvfølgelig meg! Brr! Ponnien min er litt redd for *insert random object here*, og vi trener derfor mye positiv forsterkning, altså jeg stikker til henne godbiter med ujevne, halvkonsekvente mellomrom. Jeg har som regel veldig god kontroll på tingene mine (som i: jeg vet jeg er et surrehue, så derfor passer jeg på penger, nøkler og mobil som om det var kjernefysiske våpen og statshemmeligheter), men i dag har jeg altså klart å stikke til henne en 200 lapp i samme slengen, den var i alle fall ikke i lomma mi når jeg kom hjem fra tur. 

Hjem bar det, for å slappe av, hovedsakelig med den eneste av ungene mine som til nå ikke har funnet på noe sprell i dag Terrierterroren har visst fri i dag. 

Trodde jeg i alle fall. Altså, Derix har fortsatt oppført seg eksemplarisk, nok et tegn på at det er "den dagen", for det er som regel han som finner på mest galskap, men avslapning ble det ikke, for jeg har jo helt klart å blingse på hvilken uke det er. Det er ikke en uke og to dager til jeg har eksamen, men snarere to dager. ÆÆÆH! 

Jeg har og søkt på jobber i dag. La oss være ærlige og innrømme det: vi klipper og limer søknadsbrev, vi skriver ikke et helt nytt et for hver jobb. Jeg har klart å søke på en butikkjobb, og glemt å ta bort setningen om at jeg har "terapivennlige hunder og ponni som kan stilles til disp i aktiviteter". Veldig relevant for butikken (som garantert ikke kommer til å ansette meg) å vite... 

Har sittet og sprenglest i hele kveld, så nå skal jeg finne fram sparkebuksene og sette meg på gulvet med fargeboka mi til jeg sovner, for nå er det nok voksening på en dag. 

Har forøvrig redigert dette innlegget fem ganger nå fordi jeg hele tiden glemmer å ta med noe, selv om jeg har lest igjennom det mange ganger. 

Flere som kjenner seg igjen i begrepet "den dagen i dag ja"? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marlin

Marlin

25, Elverum

En blogg om alt mulig som opptar meg, ifra hest, hund, trening, livsstil, kritisk tenkning, forbrukermakt, dårlig humor, mat, små og store verdensproblemer og diverse ladida

Kategorier

Arkiv

hits