Mitt mest personlige innlegg noen gang

Dette er fryktelig personlig, men innlegg som dette er litt av grunnen til at jeg startet å blogge. Jeg har ting som gnager, som bare MÅ ut. 

Jeg var veldig skeptisk til om jeg skal legge dette ut, for det er personlig, og handler om livet mitt med svært synlige sykdommer, og hvordan jeg lever så greit med det som jeg gjør, med tanke på stigmaet som fort følger, og hvordan det påvirker selvtilliten. 

Siden jeg vet foreldrene mine leser bloggen/ser videoene mine: ja, jeg banner på et punkt i filmen. Sorry, men jeg fant ingen annen måte å uttrykke visse følelser på. 

Jeg merket at det var en utrolig tung video å filme seg igjennom, jeg hadde klump i halsen flere ganger, og det syns i videoen. Det jeg er redd at ikke kommer frem: er at jeg har det faktisk veldig bra med meg selv. Jeg liker den jeg er jeg syns selv jeg er flott, og jeg syns alle er vakre. Jeg valgte å ikke fokusere på utseende i en video der jeg samtidig sier "utseende betyr ingenting". Så håper jeg dette blir tolket riktig. Jeg vil ikke ha sympati, for igjen, jeg har det bra, selv om dette var tungt å snakke om fordi jeg har følelser knyttet til det. Dette ble laget i et forsøk på å være noen som kan si at "det blir bedre", og for å åpne diskusjonen om ting man ikke snakker om, de synlige, "usexy" sykdommene og tilstandene. 

Igjen, jeg håper folk forstår at dette ikke er syting, jeg har det bra, sykdom til trass. Dette er for å forsøke å nå ut til deg som kanskje ikke har det bra enda.

Og ja, alle kommentarer i retning "æsj" vil bli slettet. 
 

2 kommentarer

Jorunn

05.04.2016 kl.19:32

Så flott at du helt sikkert hjelper mange med å fortelle om din sykdom.Veldig flott og lykke til videre med livet ditt

Marlin

05.04.2016 kl.21:48

Jorunn: Takk <3 Jeg håper det kan hjelpe noen, har det betydd noe for en person var det verd alt stresset ved å legge det ut

Skriv en ny kommentar

Marlin

Marlin

25, Elverum

En blogg om alt mulig som opptar meg, ifra hest, hund, trening, livsstil, kritisk tenkning, forbrukermakt, dårlig humor, mat, små og store verdensproblemer og diverse ladida

Kategorier

Arkiv

hits