Migrene <3

Jeg har en haug med videoer på vei opp, det kommer! Men i dag våkna jeg i fullt migreneanfall, så jeg har sovet til nå, og nå må jeg straks på jobb. Heldigvis er bikkjene mine helt fantastiske på dager som denne, de sier ifra hvis de må ut på do, og ellers kan dagen gjerne begynne klokka 13 for alt de bryr seg, og de ligger klistret til meg som borrelås hvis jeg er syk. Lucky har vært med meg gjennom heftige sykdomsperioder før, og Derix er glad bare han får være med. Jeg hadde lyst å lage et innlegg i dag, for jeg ser at folk er innom bloggen min selv på de dagene jeg ikke har postet noe, som er helt fantastisk humbling. Det finnes ikke et godt ord for det på norsk, for ydmykende blir feil... Men anyways, her en haug med søte bilder av hundene mine som tar jobben sin som sykepleiere og dynevarmere på største alvor. 

Derix sover aller helst under dyna, og hvis han kunne ligget gjennom meg (for inntil er ikke nærme nok) hadde det nok vært det beste

Lucky har bare verdens fineste sovefjes

Ca formen i dag, verdens beste klistrevofferMen dette er det beste selv når jeg er frisk, bare ligge og slappe av i en haug med dyner, puter og hunder. 
 

Kanskje ikke det mest spennende innlegget, beklager det. Og bildene er alle sammen på høykant, jeg skal se om jeg finner ut hvordan jeg endrer på det etterhvert, men for nå må jeg knaske litt medisiner og koffein og komme meg på jobb, så kommer det nye videoer veldig snart. Og ja, jeg skal begynne å ta bedre bilder, men det er superklønete å ta bilder av seg selv med speilrefleks. Håper alle har en fin dag! 

 

Dagens spørsmål: Har du hundene i senga/ville du hatt det hvis du hadde hund? Oppfører dyrene dine seg annerledes rundt deg når du er syk? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marlin

Marlin

25, Elverum

En blogg om alt mulig som opptar meg, ifra hest, hund, trening, livsstil, kritisk tenkning, forbrukermakt, dårlig humor, mat, små og store verdensproblemer og diverse ladida

Kategorier

Arkiv

hits