Noen ganger er jeg ikke så gjennomtenkt, unnskyld!

Jeg har innsett at jeg er fullstendig håpløs! Dette skjer alt for ofte: 


Sorry! 

Men nå har jeg tatt det til et nytt nivå! Det har seg nemlig sånn at jeg, i et forsøk på å være produktiv, har blokkert facebook mellom ni om morgenen og syv på kvelden på PCen min, og på den tiden kun får opp facebook på telefonen. Forsåvidt ingen dum ide, men et har ledet til følgende tankerekke, flere ganger: 

- Ser varsel om at noen har bursdag på telefonen (let's be honest, vi går faktisk ikke rundt og husker bursdagene til hverandre lengre) 
- Tenker at jeg skal huske å skrive en koselig hilsen på veggen, og gjerne poste noen bilder, jeg må bare vente til etter klokken syv, og det er så klønete å skrive langt på telefonen
- Klokken er kvelden, også kjent som den tiden på døgnet hjernen min tar fri, og jeg sitter ved PCen og ser varsel om at noen har bursdag. Jeg tenker at det var rart facebook minner meg på å gratulere, for jeg har jo så klart skrevet en hilsen med telefonen tidligere på dagen, for det bildet jeg ville poste med hilsenen har jeg så klart på telefonen, siden det er der jeg har flest bilder av bikkjene, og jeg går ut ifra at alle ønsker seg et bilde av ungene mine til bursdagen.
- Jeg ser, dagen etterpå, at personen poster en "takk for alle gratulasjoner" melding og innser, nå når jeg er litt mer våken at NOPE! Det har jeg glemt, og nå er det for sent. 

Dette har skjedd gjentatte ganger. Jeg beklager, jeg jobber med det! 

Unnskyld, og et forsinket gratulerer med dagen! 

Flere som har dette problemet? Trenger bekreftelse på at jeg ikke er det eneste surrehuet! 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marlin

Marlin

25, Elverum

En blogg om alt mulig som opptar meg, ifra hest, hund, trening, livsstil, kritisk tenkning, forbrukermakt, dårlig humor, mat, små og store verdensproblemer og diverse ladida

Kategorier

Arkiv

hits