Hurra for kjærligheten!

Dette er antagelig det mest kontroversielle temaet jeg kommer til å skrive om, og jeg kan faktisk ikke forstå hvorfor. En ting som setter meg ut, er hvorfor vi trenger feminisme, lgbt rettighetsforkjempelse und so weiter. Jeg er fullstendig klar over at vi trenger dem, som ally og feminist selv, ser jeg behovet. Men HVORFOR? Hvorfor synes noen at de har noe som helst med hva andre mennesker gjør seg i mellom, så lenge  det ikke skader noen. Hvorfor synes noen at det er greit å blande seg i andres privatliv? 

Mandag kunngjorde Den Norske Kirke at de nå vil vie alle par, ikke bare heterofile, og enkelte syns det er dems plass å fordømme det. 

Så, på vei hjem fra jobb slang jeg kamerat mitt opp i GPS holderen og kakla i vei. Jeg beklager at lydkvaliteten er så som så, det rister litt, og jeg er fortsatt ikke noen dreven taler, men jeg håper poenget mitt kommer fram. 


For de som ikke gidder se videoen er den kort oppsummert: angivelig er Gud kjærlig og glad i alle, det var i alle fall det jeg lærte når jeg vokste opp. Hvorfor syns da noen kristne det er greit å blande seg i privatlivet til andre, og plukke ut enkelte regler fra bibelen som de vil forsterke sterkere. Kan vi ikke bare være glade for kjærligheten og fokusere på alt som er feil og fælt i verden, og rette energien vår mot å fikse det? Da tror jeg vi hadde fått det mye bedre alle sammen. Verden går heldigvis framover, og DNK har definitivt vist det denne uken, selv om det tok sin tid. Nå gleder jeg meg til masse vakre kirkebryllup, det er faktisk ikke alle som har lyst å gifte seg en tirsdag klokken to fordi det var da sorenskriveren hadde tid. 

Jeg vet mange vil være uenige med meg, det må dere bare være, min tolkning av religion er nå i alle fall at vi skal elske og respektere hverandre. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marlin

Marlin

25, Elverum

En blogg om alt mulig som opptar meg, ifra hest, hund, trening, livsstil, kritisk tenkning, forbrukermakt, dårlig humor, mat, små og store verdensproblemer og diverse ladida

Kategorier

Arkiv

hits