Lønningsdag og shopping!

Dette innlegget inneholder en reklamelenke  

Så, i dag var lønningsdag, og jeg labbet optimistisk avgårde for å finne meg et par nye bukser på salg. Ikke fordi jeg egentlig har så fryktelig lyst å bruke penger på bukser akkurat nå, men fordi jeg er så lur at jeg tar alle buksene mine med i stallen, spiste for mye snop i påska og trener for mye knebøy, og som et resultat har jeg ingen bukser som faktisk passer, ikke er revnet eller er inngrodd i flis og hår. Jeg fant vel fort ut at jeg ikke vet hva størrelsen min er, og at bukser jeg liker ikke finnes til priser jeg gidder å betale siden de ikke er på salg, og at bukser på salg jeg liker ikke nødvendigvis finnes i en størrelse jeg kan klemme meg inn i. 

Jeg tuslet rundt på klesbutikken og måtte bare le av hvor ufattelig lite feminin jeg av og til kan være. Spesielt med tanke på at jeg nå er "blogger" av hobby, og man tydeligvis blogger om innkjøp, antrekk etc. Og siden jeg er en liten trollunge som liker å få meg selv til å le, smalt jeg sammen denne haul videoen av det jeg faktisk fikk kjøpt i dag. Et halvdårlig forsøk på en parodi, fordi noen ganger finner hjernen min på rare ting, og i det siste har stemninga på bloggen være så blodig seriøs. 

Her finner dere en nettbutikk som heter Rebecca-Stella, hvor de er så girlygirls at de ikke en gang har bukser. Mon tro om jeg finner noen greie stallklær der, kom gjerne med forslag! 

Og bare så det er sagt; all respekt til girlygirls, vær så feminin du bare orker! Jeg fatter ikke hvordan folk har råd og tid til og alltid se så strigla ut og fortsatt får gjort andre ting, tips tas imot med takk! Dette er bare ment som nok et innslag med "Marlin prøver å være morsom og gjør narr av seg selv" og en shout out til alle mine fellow kvinner som ikke er redd for å ikke være fryktelig feminie alltid, og et innblikk i hvor intenst jeg bryr meg om utseende. 

13 kommentarer

Knøttet

13.04.2016 kl.21:36

Ehhh... går det an å ha klær som ikke brukes i stallen? ;) Alt jeg har ender før eller senere opp der :) Du er ikke hestejente før du har vært i stallen i kjole og høye hæler :P (Ja, vi feirer nyttårsaften i stallen ;) :) )

Ha en strålende lønningsdag videre! :)

Marlin

13.04.2016 kl.21:41

Knøttet: Nei jeg hadde ambisjoner om å skille på stallklær og ikke stallklær, men selv bunaden min har vært med i stallen en kjapp svipptur når vi bare skulle sjekke noe i full fart :P Har hatt en toårs pause fra hest, og har ikke fått somlet meg til å skaffe ridebukser enda, for ponnisen trenger så mye utstyr, så har eksperimentert med hva av "vanlige" bukser fungerer å ri med :P

Takk, ha en flott stalldag videre til deg =)

Knøttet

13.04.2016 kl.21:49

Alle har den ambisjonen, men tror de gir fort opp :) Dongribukser uten den brede sømmen er gode å ri i, og joggebukser som ikke er i glatt stoff (altså bomullsbukser er å foretrekke) :) Tror det er ganske vanlig å prioritere hesten foran seg selv :) Jeg må jo begynne å tenke på å utstyre en liten en som kommer i sommer om alt går bra :)

Marlin

13.04.2016 kl.21:52

Knøttet: Ja favoritten til nå er dongeribukser og treningstights =) Har vært og snoka på bloggen din, utrolig søt liten ponnis du har, blir spennende å følge når det kommer baby <3

Knøttet

13.04.2016 kl.21:59

Før jeg fikk meg så mange ridebukser (har samlet ridebukser i snart 15 år) red jeg vallaken jeg hadde i dongribukser med strechstoff, tror det er de mest behagelige buksene jeg har ridd i :P

Hun er veldig søt nå som hun er drektig, for hun har blitt veldig kontaktsøkende :) Hun er egentlig ganske folkesky og tidvis er hun som en villhest på utegangen :) Så har vært morsomt å følge med på hva hormonforstyrrelsen har virket inn på atferden :) Så håper hun fortsetter etter at drektigheten er over, hvis ikke så må jeg nok sette lit til at føllet blir konkurransehesten min om fem år ;) :)

Marlin

13.04.2016 kl.22:02

Knøttet: Jeg hadde mange ridebukser, men solgte alt hesteutstyr når jeg trodde jeg var ferdig med hest for godt for to år siden, men jaggu ble jeg hekta igjen :P

Bare benytte anledningen til å prege masse, stikke i henne godbiter og overbevise henne om at jaaaa, kooooose! væææære her!

Hvilke grener holder du på med? =)

Knøttet

13.04.2016 kl.22:21

Kun gangartsridning, er islandshest :) Men håper å finne meg en femgjenger som jeg kan ri femgang med :) Altså alle gangartene til islandshesten :) Hoppa mi har egentlig potensiale til det, men er vanskelig å trene henne opp når hun plutselig finner ut at hun ikke vil la seg fange et par måneder... men vi har kommet ganske langt i utviklingen, så vi har kortere perioder hun oppfører seg slik, og håper hun blir enda mer moden av denne drektigheten :) Hun modnes sent er det jeg har funnet ut :)

Marlin

13.04.2016 kl.22:28

Knøttet: Er ikke det litt typisk for rasen at de modnes seint? Du må ha masse lykke til med føll og drektighet, håper hun blir litt tammere med tiden =)

Knøttet

13.04.2016 kl.22:37

Litt forskjellig, vallaken min var moden lenge før når man sammenligner de alder for alder :) Men de har hatt forskjellig oppvekst og de er helt forskjellige typer ellers også :) Hun er følsom og var, mens han var bentøff :) Men må innrømme at jeg liker at hun er en liten utfordring, jeg har lært utrolig mye de fire årene jeg har hatt henne :) Om ikke ridemessig, så kropsspråk og temperament :)

Marlin

13.04.2016 kl.22:41

Knøttet: Er definitivt de hestene som ikke er helt forutsigbare/A4 man lærer mest av =)

Knøttet

13.04.2016 kl.22:45

Og det er morsomt :) Når man ser tilbake på det, ikke når man er midt i det :P :)

Marlin

13.04.2016 kl.22:47

Knøttet: haha, ain't that the life! Er velsignet med en ekstremt behagelig og enkel ponni selv, men kjenner jeg meg selv rett snubler jeg snart over en eller annen idiotisk utfordring jeg bare må prøve meg på :P

Knøttet

13.04.2016 kl.22:49

Det er typisk ;) :)

Skriv en ny kommentar

Marlin

Marlin

25, Elverum

En blogg om alt mulig som opptar meg, ifra hest, hund, trening, livsstil, kritisk tenkning, forbrukermakt, dårlig humor, mat, små og store verdensproblemer og diverse ladida

Kategorier

Arkiv

hits