Ny serie: hvordan elske seg selv

Heisann alle fine folk! Og ja, det gjelder dere alle
 
Stortsett
 
Jeg har hatt lyst til å lage denne serien lenge, men jeg har ikke fått samla huet nok rundt det, og kanskje ikke følt at jeg har så mye å komme med. Ironisk nok, siden serien handler om å akseptere og elske seg selv, også sitter jeg å kritiserer arbeidet mitt... Folk har spurt meg hvordan jeg er så selvsikker, og det er det som inspirerte denne serien. Jeg har sett igjennom materialet mitt, og kommet frem til at jeg har et brukbart poeng her og der, så da laster vi det opp, og håper det kan være hjelpsomt for en eller annen der ute. Denne uken sitter jeg og skriver hjemmeeksamen, så nå virket som et fint tidspunkt og laste opp en serie. Hvis bloggen min fortsetter å bli noe jeg trives med, og som kanskje hjelper en person her og der, lover jeg å laste opp en superkul remake av denne serien om ca et år (for hvis og løfter går så fint sammen). 
 

For å oppsummere videoen, eventuelt for dere som ikke snakker engelsk, eller fordi jeg ofte kan misforstås: Elsk deg selv. Hvis ikke du kan være glad i, og snill med den du er, hvordan skal du klare å være glad i noen andre, og la andre være glad i deg. Dette sleit jeg mye med som tenåring, noe jeg og snakker om i denne videoen. Jeg har, etterhvert som jeg har blitt eldre og bittelitt mer fornuftig, innsett at jeg bare må velge å være selvsikker, og for å klare det, må jeg faktisk være snill med meg selv. 

Konseptet i serien er kjærlighetens fem språk, som er skrevet av Gary Chapman. Jeg har ikke lest boken, men jeg har lest artikler om det, og likte konseptet og valgte derfor å prøve å overføre det til egenkjærlighet. Jeg ser så mange der ute som er så utrolig stygge med seg selv, og snakker så nedlatende om den man er. Ofte gjør man det til kjæresten og venners jobb å bekrefte at man er god nok, og problemet er da at man hele tiden må ha mer bekreftelse, for det fester seg ikke, for man har ikke grunnmuren som er trygghet i seg selv. 

Så dagens lille innlegg er rett og slett: si fine ting til deg selv! 

Dagens utfordring: Legg igjen en positiv setning om deg selv. Om det så bare er "jeg er god til å bake muffins", vi må alle starte et sted, og i dag oppfordrer jeg dere til å starte med  dere selv.

 

Må bare minne om konkurransen min. Vet du hva eller hvor disse luene er fra, kan du vinne en =) 

4 kommentarer

Trond

19.04.2016 kl.02:30

Jeg er flink til å reprodusere meg... Holder det.?

Er ellers flink til å lage kompe... (og "embarrassing my daughter")

Marlin

19.04.2016 kl.13:57

Trond: Haha! Takk!

Men nei det holder ikke, du er flink til masse, men det vet du =)

Anita

19.04.2016 kl.19:43

Jeg er flink til å snekre:) Og jeg er flink til å være stolt av mine to fantastiske døtre:) Jeg er også flink til å finne positive fokuspunkter i en heller hektisk hverdag, slik at dagene blir litt lettere og mer energiske;) Klem, mamma

Marlin

19.04.2016 kl.19:45

Anita: Det er du kjempeflink til =)

Klem <3

Skriv en ny kommentar

Marlin

Marlin

25, Elverum

En blogg om alt mulig som opptar meg, ifra hest, hund, trening, livsstil, kritisk tenkning, forbrukermakt, dårlig humor, mat, små og store verdensproblemer og diverse ladida

Kategorier

Arkiv

hits