Å elske seg selv, del 2: Tid

Dagens lille videosnutt handler om å tilbringe tid med seg selv, og er del 2 av 5 
 


Det var dagens video, og dette er en del av selvkjærlighet jeg føler at er mitt språk, og har blitt flinkere på. Før var jeg ekstremt ekstrovert, men ikke bare til det punktet at jeg ikke ble sliten av å ha andre rundt meg, men til det punktet at jeg MÅTTE være med andre og finne på noe hele tiden, Tid, trening og modning har lært meg å sette pris på tiden jeg har alene, og faktisk trives i mitt eget selskap, og det gir meg utrolig mye frihet, for jeg slipper å føle at jeg må ha med meg folk når jeg vil gjøre noe og prøve noe nytt. 

Vel så viktig som det å tåle og trives med å være alene, er det å være tilstede. Det er ofte vi rømmer inn i telefonen, youtube, facebook etc. Vi må alltid ha noe å underholde oss med, og dermed distrahere oss fra tankene våre, men jeg mener bestemt på at det av og til må kan være sunt og bare sitte stille og tenke, kjenner etter på hva man føler, stoppe opp og bare være i seg selv. Dette er en flott øvelse når man gjør arbeid som krever konsentrasjon og, eller når man er sammen med andre; vær til stede der du er, ikke la tankene flakke overalt på absolutt alt annet hele tiden, men vær til stede. Det fine med å elske seg selv, er at det etter hvert går ganske automatisk, og du kan fokusere mer krefter på folk rundt deg, istedet for å stresse rundt inni ditt eget hode. Jeg mener bestemt på at det har gjort meg til en bedre lytter, og en mindre stresset person.

Dagens spørsmål: er tid et kjærlighetsspråk du "snakker" med deg selv eller andre?

Dagens utfordring: tilbring et minutt der du ikke lar deg distrahere av telefonen, eller ting rundt deg, men bare sitter og er. Spør deg selv hvordan du har det og kjenn etter på at det er greit å være deg selv. Er det vanskelig? Godt? Stressende? 

Vil minne om konkurransen her hvor du kan vinne knallfargede luer 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marlin

Marlin

25, Elverum

En blogg om alt mulig som opptar meg, ifra hest, hund, trening, livsstil, kritisk tenkning, forbrukermakt, dårlig humor, mat, små og store verdensproblemer og diverse ladida

Kategorier

Arkiv

hits