Jada, jeg lever!

Hei og tjolahopp! 

Det er litt stille fra meg om dagen, ikke fordi jeg ikke vil blogge, men fordi blogging tar tid, og det går i 120 om dagen med eksamener, oppgaver, jobbsøking, mulig flytting, mulig ikke... Ting er litt kaos for å si det slik. Etter denne runden med seriøse videoer har jeg et par gøyale videoer planlagt med hundene mine, og mer oppskrifter kommer når jeg bare får tid til å lage mat hjemme, ikke bare hive i meg kanelboller på farten. 

Et lite "på farten" tips jeg innser at jeg bruker, er som følgende: 

Veldig tilfeldig oppdaget jeg, en dag jeg egentlig var ganske stressa, at hey, ser jo ganske bomb ut i dag! Ulikt så og si alle andre dager hvor jeg bor i joggebukser og hettegenser, hadde jeg faktisk på meg "vanlige" klær. Som at på til passet sammen, i alle fall tror jeg det, med min noe manglende motesans, gi meg gjerne veiledning dere som vet? :P Jeg benyttet i alle fall anledningen til å knipse noen "selfies" og le av hvor utrolig teit og selvsentrert det er, før jeg fant ut at det får da faktisk være helt greit, det er LOV å være fornøyd med seg selv. 

Så, i tråd med mine hvordan elske seg selv videoer; har du dager der du bare digger hvordan du ser ut? Føles det "kleint" å ha det? Hvorfor er ikke det akseptert mer i samfunnet? 

Jeg føler at det virkelig påvirker hvordan jeg går og bærer meg selv du dagene jeg føler meg flott. 

Så da håper jeg alle har en flott dag selv om livet er litt travelt =) 

2 kommentarer

Maren

28.04.2016 kl.18:02

Du er kjempeflott:). Enig, de dagene du ikke føler deg vel, er veldig trist og grå, men derimot hvis du føler deg bra og allt stemmer, ja da smiler verden til deg:). Ett spørsmål: Jeg ønsker spørsmål på bloggen min, har du ett?

Marlin

29.04.2016 kl.18:51

Maren: Takk, rødmer her ^^ Skal titte innom og se om jeg kommer på noen lure spørsmål =)

Skriv en ny kommentar

Marlin

Marlin

25, Elverum

En blogg om alt mulig som opptar meg, ifra hest, hund, trening, livsstil, kritisk tenkning, forbrukermakt, dårlig humor, mat, små og store verdensproblemer og diverse ladida

Kategorier

Arkiv

hits