Blue hair, did care

Did love it! 

Farget håret mitt blått for noen uker siden

Klarte mesterstykket at etter jeg farget håret mitt blått, ble det bare blåere og blåere for hver vask. Fargen ble riktignok blekere, men det svarte ble turkis. Hvordan? Jeg er åpenbart en heks! Elsker, elsket, vil alltid elske denne blåfargen! Men, nå er det siste kvelden med blått hår på en stund, inn i en jobbsøkingsprosess, så må nok late som at jeg er voksen en stund. SukkHar forsåvidt ikke råd eller tid til å vedlikeholde denne fargen om dagen, utradisjonelle farger er ikke lett å beholde. Dette må jo være det minst interessante innlegget jeg har kommet med noen sinne, men følte for å skryte av og dele mitt fantastiske blå hår før det blir borte for denne gang... Sorry, not sorry... God helg! 

Bleket ned håret med tints of nature som er dyrevennlig og vegansk, man får kjøpt det billigere enn på butikken her ifra. Kommer og til å farge det opp igjen med samme merke. 

Blåfargen fant jeg i en lokal frisørsalong. Jeg trodde det var manic panic, men det var en etterligning of sorts, kommer til å bruke manic neste gang. Ikke fordi jeg ikke liker fargen, men fordi jeg vet sikkert at manic panic er dyrevennlige, noe som er veldig viktig for meg. Hvis det er interessant for noen...

Inneholder annonselenker

2 kommentarer

Snippen

29.04.2016 kl.19:40

Du kledde det veldig hvertfall, lykke til med jobbsøking :D Håper du får en god helg! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)

Marlin

29.04.2016 kl.19:48

Snippen: takk =) Følger deg gjerne, for du skriver rasende bra, det lille jeg har sett til nå i alle fall =)

Skriv en ny kommentar

Marlin

Marlin

25, Elverum

En blogg om alt mulig som opptar meg, ifra hest, hund, trening, livsstil, kritisk tenkning, forbrukermakt, dårlig humor, mat, små og store verdensproblemer og diverse ladida

Kategorier

Arkiv

hits