Jeg er tilbake! Nå vil jeg sove...

Huhei for en kreativ overskrift

Hei igjen! Savnet dere meg? Så klart gjorde dere ikke, pappa traff jeg i sommer, og mine andre to lesere har jeg jo på snapchat og facebook x) 

Jeg har savnet å blogge, men tenkte å gå rolig i gang, bare kose meg med matlagingsvideoer. Men såååå! Så altså! Så snublet jeg over en artikkel, fra tilbake i sommer en gang, siden jeg har bodd under en stein, og vips var blogglysten tilbake. 

Lar vel bare videoen tale for seg


Nå håper jeg virkelig linken virker, den er under behandling enda, men skal fungere straks den er ferdig. Videoen vil nemlig ha en time på å lastes opp, jeg vil gjerne ha den timen til å sove.

Jeg har og laget meg instagram; scatterbrainedyt (yt som i youtube på slutten, fordi noen hadde tatt scatterbrained. Hmpf!), der kommer jeg hovedsakelig til å laste opp bilder av mat, og kanskje noen av dyra. Følg meg gjerne om du ønsker deg 7x3-5 bilder av grønn mat :P det komme en oppskrift på galaxy kake i uke 3, lover. 

Oppklaring 1: jeg presterer å si "very sick"... jeg var ikke alvorlig syk, jeg var bare syk ganske lenge. To forskjellige ting

Oppklaring 2: I tilfelle det ikke kommer frem i videoen; jeg driter i hva folk synes om homofili. I min fødeslandsdel er det bred uenighet om saken. Men jeg har aldri opplevd at noen går ut og kaller seg aktivister fordi de ødelegger for en annen social justice movement. Så ufattelig provoserende. Det at folk bruker så utrolig mye tid og krefter på å protestere mot noe som faktisk ikke påvirker noen negativt er så uforståelig. Med alt det forferdelige som skjer i verden kunne vi jo mye heller brukt tiden på... egentlig nesten hva som helst annet. Dette virker jo som relativt engasjerte folk med mye tid til overs, tross alt. 

Mat i bestemte farger hadde jeg tenkt å gjennomføre uansett, så da slenger man haphazardly sammen et prosjekt og ser hva som blir ut av det når anledningen til å bli så til de grader provosert byr seg, og man benytter anledningen til å begrunne hvorfor man vil spise grønn mat i noen uker med noe mer enn "jeg er insane". 

Så, hvis flere føler for å joine meg er reglene enkle: så mange ingredienser som mulig, og alt sluttresultat må være ukens farge, denne uken grønt. Alt må så klart være vegansk. Helgen brukes til å spise opp resten og spise det man vil. 

Nei, nå gå jaffal eg og legge meg, som de sier så fint her i området. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marlin

Marlin

26, Stavanger

En blogg om alt mulig som opptar meg, ifra hest, hund, trening, livsstil, kritisk tenkning, forbrukermakt, dårlig humor, mat, små og store verdensproblemer og diverse ladida

Kategorier

Arkiv

hits